Selecteer de taal

Er ontstaan vaak mooie dingen tussen kat en eigenaar.

Ik heb al meerdere keren mogen ervaren hoeveel waarde ik toevoeg voor de liefde en harmonie voor de mensen die met mij werken. Dat beperkt zich vaak niet alleen tot het zorgen voor de katten, maar ook andere uitdagingen van het leven.

Regelmatig hebben we samen een langer traject ingezet waarbij ik met mijn eigen kijk en levenservaring life coaching aanbied. Mijn kracht is dat ik  de situatie onafhankelijk en van afstand kan bekijken en daarmee eerlijk maar met de eigen emoties en behoeften op een centrale plek een luisterend oor, ondersteuning, begeleiding en zelfs oplossingen kan bieden. Vanuit een crisis, maar juist ook om inzicht te krijgen in de persoonlijke vraagstukken, en de juiste stappen voorwaarts te vinden.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan omgaan met verlies, stress door allerlei veranderingen binnenshuis, maar ook buitenshuis en zorgvraagstukken over (huis)dierverzorging.

U kunt mij vrijblijvend benaderen voor meer informatie over mijn werkwijze.

 

"cat" by gney is licensed under CC BY-NC-SA 2.0

 • Kattengedragsadvies en Therapie
  Heeft u een probleem met uw kat? Ik werk met u samen om probleemgedrag van uw kat op te lossen. U kunt zich direct bij mij melden, of op advies van uw dierenarts. In het laatste geval gaat het om dieren die chronisch probleemgedrag vertonen, en waarbij geen medische oorzaak aanwezig is. Vaak luidt de diagnose ‘chronische stress’. Hier is heel veel aan te doen!
 • Wie ben ik

  Wie ben ik

  Mijn naam is Jonne Kramer. Sinds mijn jeugd heb ik al een passie voor dieren, en met name katten. Ik heb vier geadopteerde katten: Fripp, Eno, Peter en Madison. Ik heb mijn studie Biologie aan de Vrije Universiteit voltooid een Master’s degree.
 • Werkwijze

  Werkwijze

  Mijn aanpak onderscheidt zich door een ontspannen manier van werken met u, waarbij we samen op zoek gaan naar oplossingen om het ongewenste gedrag van uw kat aan te pakken. Ik pas mijn kennis en ervaring toe voor degelijke oplossingen en persoonlijk advies op maat.
 • Advies en Therapie

  Advies en Therapie

  Op deze site kunt u meer informatie vinden over mijn werkwijze. Ik nodig u uit vrijblijvend contact met mij op te nemen om te bespreken hoe ik u, en uw kat, kan begeleiden naar een beter samenleven.
 • Contact

  Contact

  Ik werk vanuit Haarlem Noord. U kunt mij bereiken op werkdagen tussen 9 en 5, en op zaterdagen tussen 9 en 1 per telefoon: 06 44 81 44 93, of WhatsApp. Of wanneer het u schikt per e-mail: per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 • Andere Projecten en Links

  Andere Projecten en Links

  Ik zet mij in om (zwerf)katten in asielen weer een toekomst te geven. Dit doe ik door katten met zware gedragsproblemen te (re)socialiseren. In dit project werk ik met name met katten met een extreme mate van angst of agressie.
 • Aanbevelingen

  Aanbevelingen

  Neem vrijblijvend contact op via 06 4481 4493 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.