Selecteer de taal

Telefoon | WhatsApp 06 4481 4493

Lezingen en Bijeenkomsten

 

    

 

Met mijn jarenlange ervaring als radio-presentator, bedrijfstrainer en begeleider van middelbare scholieren met een achterstand,  help ik kattenverzorgers en andere belangstellenden om de raadsels en verborgen boodschappen in kattengedrag te herkennen, en de beste zorg aan hun katten te bieden. Daarnaast kan ik uitstekend aan de slag als host of presentator bij debatten, discussiebijeenkomsten of corporate events. U kunt mij hiervoor bereiken via 06 4481 4493, of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Adoptie van katten

Ik werk veel samen met de dierenasielen in mijn regio, en met de stichting 'Little Tigers; die verwaarloosde katten van buiten Nederland een 2e kans geeft. Vaak zijn dit katten die al veel vervelende ervaringen te verwerken hebben! Het is hartverwarmend om te mogen meewerken aan een toekomst voor deze katten.

Ook help ik bij voor herkenning van gezondheidsproblemen, en begeleid ik klanten nadat zij een kat uit het asiel hebben geadopteerd.

Neem een kijkje op de onderstaande sites voor veel lieve katten die u nodig hebben: Voor adoptie van katten in de regio Haarlem / Bloemendaal / Velsen raad ik aan:

 

                             

 

 

 

Een nieuwe toekomst voor asielkatten

Verder zet ik mij in om (zwerf)katten in asielen weer een toekomst te geven. Mijn jarenlange en succesvoller ervaring met het socialiseren van katten met zware gedragsproblemen te (re)socialiseren gebruik ik om vrijwilligers, medewerkers en andere belanghebbenden de kneepjes van het vak te leren. 

U kunt mij benaderen met verzoeken voor lezingen en webinars voor allerlei onderwerpen met betrekking tot katten zoals bijvoorbeeld gedrag, verzorging, voeding, en huisvesting. Samen kunnen we een pakket samenstellen met de juiste techniek en het juiste niveau voor uw doelgroep om uw doelgroep enthousiast te maken!

  

Voorlezen voor katten

Ik heb het Voorlezen voor Katten in Dierentehuis Kennemerland te Zandvoort georganiseerd. Dit is een initiatief van de Dierenbescherming.

Tijdens deze bijeenkomsten verwelkomen wij kinderen tussen 7 en 12 jaar oud die graag willen voorlezen aan asielkatten. Uit zowel onderzoek als mijn eigen ervaring blijkt dat dit een rustgevend effect heeft op de katten en tegelijkertijd de kinderen helpt hun leesvaardigheden te verbeteren. 

Het is elke keer weer mooi om te zien hoe de katten tijdens die middagen helemaal kunnen ontspannen, en een stapje kunnen maken om mensen (weer) te leren vertrouwen! Het project helpt ook om de adoptiekansen voor onze katten te vergroten.

Meer informatie hier: https://www.dierenbescherming.nl/regio/noord-west/nieuws/nieuw-in-zandvoort-voorlezen-aan-asielkatten

 • Kattengedragsadvies en Therapie
  Heeft u een probleem met uw kat? Ik werk met u samen om probleemgedrag van uw kat op te lossen. U kunt zich direct bij mij melden, of op advies van uw dierenarts. In het laatste geval gaat het om dieren die chronisch probleemgedrag vertonen, en waarbij geen medische oorzaak aanwezig is. Vaak luidt de diagnose ‘chronische stress’. Hier is heel veel aan te doen!
 • Wie ben ik

  Wie ben ik

  Mijn naam is Jonne Kramer. Sinds mijn jeugd heb ik al een passie voor dieren, en met name katten. Ik heb vier geadopteerde katten: Fripp, Eno, Peter en Madison. Ik heb mijn studie Biologie aan de Vrije Universiteit voltooid een Master’s degree.
 • Werkwijze

  Werkwijze

  Mijn aanpak onderscheidt zich door een ontspannen manier van werken met u, waarbij we samen op zoek gaan naar oplossingen om het ongewenste gedrag van uw kat aan te pakken. Ik pas mijn kennis en ervaring toe voor degelijke oplossingen en persoonlijk advies op maat.
 • Advies en Therapie

  Advies en Therapie

  Op deze site kunt u meer informatie vinden over mijn werkwijze. Ik nodig u uit vrijblijvend contact met mij op te nemen om te bespreken hoe ik u, en uw kat, kan begeleiden naar een beter samenleven.
 • Contact

  Contact

  Ik werk vanuit Haarlem Noord. U kunt mij bereiken op werkdagen tussen 9 en 5, en op zaterdagen tussen 9 en 1 per telefoon: 06 44 81 44 93, of WhatsApp. Of wanneer het u schikt per e-mail: per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 • Andere Projecten en Links

  Andere Projecten en Links

  Ik zet mij in om (zwerf)katten in asielen weer een toekomst te geven. Dit doe ik door katten met zware gedragsproblemen te (re)socialiseren. In dit project werk ik met name met katten met een extreme mate van angst of agressie.
 • Aanbevelingen

  Aanbevelingen

  Neem vrijblijvend contact op via 06 4481 4493 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.