Telefoon | WhatsApp 06 4481 4493

Kattengedrag is een optelsom van invloeden die uw kat ervaart: de motivatie en emoties van uw kat, de leefomgeving en uw eigen gedrag naar de kat toe.

Daarom is van essentieel belang om uw kat te kunnen observeren in de vertrouwde omgeving. Met andere woorden: thuis. Op deze wijze kan ik duidelijk in beeld brengen wat de oorzaak is van het ongewenste gedrag en wat u eraan kunt doen, in uw huis.

Een huisbezoek begint al voordat u de deur opendoet. We bespreken van tevoren goed wat u van mij verwacht. Is uw kat bijvoorbeeld bang voor bezoek? Dan bel ik u vast als ik voor de deur sta.

Tijdens het bezoek bespreken we alle gedrag van uw kat. Ik observeer de kat. Natuurlijk doen we dit op een tempo dat past bij uw kat, om deze op haar gemak te laten voelen

Ik bekijk de leefruimte met 'kattenogen'. Opruimen is dus niet nodig! Ik zie het huis graag in alledaagse staat.

Nu kan ik benoemen waarom uw kat het ongewenste gedrag vertoont, en oplossingen bespreken die direct inzetbaar zijn. We bespreken dus al tijdens het bezoek wat u kunt doen, en u kunt direct met mijn advies aan de slag!

Ik verzorg een rapport per e-mail waarin het bezoek samenvat.

Een huisbezoek duurt gemiddeld ongeveer 2 uur.

 • Kattengedragsadvies en Therapie
  Heeft u een probleem met uw kat? Ik werk met u samen om probleemgedrag van uw kat op te lossen. U kunt zich direct bij mij melden, of op advies van uw dierenarts. In het laatste geval gaat het om dieren die chronisch probleemgedrag vertonen, en waarbij geen medische oorzaak aanwezig is. Vaak luidt de diagnose ‘chronische stress’. Hier is heel veel aan te doen!
 • Wie ben ik

  Wie ben ik

  Mijn naam is Jonne Kramer. Sinds mijn jeugd heb ik al een passie voor dieren, en met name katten. Ik heb vier geadopteerde katten: Fripp, Eno, Peter en Madison. Ik heb mijn studie Biologie aan de Vrije Universiteit voltooid een Master’s degree.
 • Werkwijze

  Werkwijze

  Mijn aanpak onderscheidt zich door een ontspannen manier van werken met u, waarbij we samen op zoek gaan naar oplossingen om het ongewenste gedrag van uw kat aan te pakken. Ik pas mijn kennis en ervaring toe voor degelijke oplossingen en persoonlijk advies op maat.
 • Advies en Therapie

  Advies en Therapie

  Op deze site kunt u meer informatie vinden over mijn werkwijze. Ik nodig u uit vrijblijvend contact met mij op te nemen om te bespreken hoe ik u, en uw kat, kan begeleiden naar een beter samenleven.
 • Contact

  Contact

  Ik werk vanuit Haarlem Noord. U kunt mij bereiken op werkdagen tussen 9 en 5, en op zaterdagen tussen 9 en 1 per telefoon: 06 44 81 44 93, of WhatsApp. Of wanneer het u schikt per e-mail: per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 • Andere Projecten en Links

  Andere Projecten en Links

  Ik zet mij in om (zwerf)katten in asielen weer een toekomst te geven. Dit doe ik door katten met zware gedragsproblemen te (re)socialiseren. In dit project werk ik met name met katten met een extreme mate van angst of agressie.
 • Aanbevelingen

  Aanbevelingen

  Neem vrijblijvend contact op via 06 4481 4493 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.