Selecteer de taal

Telefoon | WhatsApp 06 4481 4493
 Zie hier voor nog meer aanbevelingen in het Engels: Jonne The Cat Expert - Testimonials
 
 
 
Een paar maanden geleden kwamen we terecht bij een nieuwe kat die gedragsproblemen had. Onnodig te zeggen dat dit een stressvol moment was in ons huishouden. We wisten meteen wie we moesten bellen. Jonne was ongelooflijk attent, behulpzaam en begripvol voor onze situatie. Van hem kregen we de meest gedetailleerde begeleiding. Dit is de tweede keer dat hij een positieve impact heeft gehad in ons leven, aangezien hij ons een paar jaar geleden ook heeft geholpen met onze extreem bange en timide kat, die nu de meest knuffelige kat ter wereld is. Je kunt echt zien hoe gepassioneerd hij is over het werk dat hij doet en de liefde die hij voor katten heeft. Wij kunnen hem niet meer aanbevelen.
 
Freek & Dani, Soesterberg, 2024
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoi Jonne, We vonden het leuk om je een foto te sturen van hoe het nu gaat met de katjes. Het is langzaam gegaan, maar we zijn nu waar er eigenlijk niet dachten dat het zou kunnen komen! We laten alle deuren eigenlijk altijd open nu, en ze lijken elkaars gezelschap zelfs op te zoeken. Alsnog is het bst vaak een beetje vechten maar meestal ook wel speels, alsof ze het proberen

En dit is de laatste update, zo dicht bij elkaar! Dus we zijn heel blij!

Marlein, en Lucy en Balka

Haarlem , april 2022

 

 
 
 
 Het gaat ontzettend goed met Snoet! Ze loopt overal in het huis en buiten met ons mee (ook met Erik) en sprong vanmorgen zelfs spontaan in de auto toen we die voor de deur hadden gezet. Bijzonder he!

En net kwam ze het balkon op rennen met een dood vogeltje in haar bek. Ze heeft hem volgens mij bijna helemaal opgegeten.

Hoe bedoel je dat ze vegetarisch is. Hahaha.

Gisterenavond hebben we flink geknipperd en haar geaaid. Het ging steeds goed.

Geen starende blik gezien of op tijd voorkomen dankzij jouw techniek. Ik vind het ongelooflijk. 

 We hebben heel veel aan je bezoek gehad. Het is heel bijzonder om mee te maken.

 Fijn weekend en nogmaals ontzettend bedankt voor je geduld met Snoet en met ons.

 Groet

Monique en Erik, Zandvoort, januari 2021

 


 
 
Hi Jonne, wat heb jij ons fijn geholpen met Mia! Sinds jouw komst is Mia een stuk rustiger geworden en daarmee rustiger in huis.
Wij hebben jouw betrokkenheid, kennis en hulp zeer gewaardeerd tijdens de begeleiding. Wij raden jouw werkzaamheden dan ook bij iedereen aan.

Ian en Melissa, Haarlem, november 2020