Selecteer de taal

Telefoon | WhatsApp 06 4481 4493
 • Kattengedragsadvies en Therapie
  Heeft u een probleem met uw kat? Ik werk met u samen om probleemgedrag van uw kat op te lossen. U kunt zich direct bij mij melden, of op advies van uw dierenarts. In het laatste geval gaat het om dieren die chronisch probleemgedrag vertonen, en waarbij geen medische oorzaak aanwezig is. Vaak luidt de diagnose ‘chronische stress’. Hier is heel veel aan te doen!
 • Wie ben ik

  Wie ben ik

  Mijn naam is Jonne Kramer. Sinds mijn jeugd heb ik al een passie voor dieren, en met name katten. Ik heb vier geadopteerde katten: Fripp, Eno, Peter en Madison. Ik heb mijn studie Biologie aan de Vrije Universiteit voltooid een Master’s degree.
 • Werkwijze

  Werkwijze

  Mijn aanpak onderscheidt zich door een ontspannen manier van werken met u, waarbij we samen op zoek gaan naar oplossingen om het ongewenste gedrag van uw kat aan te pakken. Ik pas mijn kennis en ervaring toe voor degelijke oplossingen en persoonlijk advies op maat.
 • Advies en Therapie

  Advies en Therapie

  Op deze site kunt u meer informatie vinden over mijn werkwijze. Ik nodig u uit vrijblijvend contact met mij op te nemen om te bespreken hoe ik u, en uw kat, kan begeleiden naar een beter samenleven.
 • Contact

  Contact

  Ik werk vanuit Haarlem Noord. U kunt mij bereiken op werkdagen tussen 9 en 5, en op zaterdagen tussen 9 en 1 per telefoon: 06 44 81 44 93, of WhatsApp. Of wanneer het u schikt per e-mail: per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 • Andere Projecten en Links

  Andere Projecten en Links

  Ik zet mij in om (zwerf)katten in asielen weer een toekomst te geven. Dit doe ik door katten met zware gedragsproblemen te (re)socialiseren. In dit project werk ik met name met katten met een extreme mate van angst of agressie.
 • Aanbevelingen

  Aanbevelingen

  Neem vrijblijvend contact op via 06 4481 4493 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanbevelingen

 • Na het plotselinge overlijden van zijn zusje, zagen we onze kat Muffin veranderen van een zelfverzekerde kater in een kater die vaak met zijn ziel onder de arm leek te lopen en ook neurotische trekjes begon te vertonen, zoals het eindeloos najagen van schaduwen.
  Lees verder
 • 2 weken geleden kwam onze kitten Lilo bij ons in de familie. De eerste dag ging goed tot ik de volgende morgen naar beneden kwam. Lilo had de bank helemaal onder gepoept en geplast. Ik was bang dat we Lilo te vroeg hadden meegekregen en niet de zindelijkheid training van zijn moeder had gehad. Ik heb contact gezocht met de dierenarts en zij verwezen mij door naar Jonne.
  Lees verder
 • 4 weken geleden heb ik contact gehad via het Kerbert asiel in IJmuiden over mijn kitten van 6 maanden. Zij verwezen mij door naar Jonne. Ik heb hem meteen gebeld. En al heel snel kon hij gelukkig langs komen. Mijn kitten van 6 maanden had wat nare gewoontes. Ze kauwde over al op. Niets bleef heel.
  Lees verder
 • Ik heb Jonne om raad gevraagd voor 3 katten die niet met elkaar kunnen opschieten. De laatste kat die erbij gekomen is, ongeveer 2 jaar geleden, terroriseert de andere 2. De oudere katten zijn HEEL bang hierdoor. Jonne had al gauw door wat het probleem was en hoe het opgelost zou kunnen worden.
  Lees verder